Skip to content

Reacties van nabestaanden​​

Deze pagina is samengesteld met reacties die Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding mocht ontvangen.
Wij danken eenieder voor de persoonlijke berichten. Uit respect voor de families worden in de recensies geen namen van dierbaren opgenomen.

“Hartelijk dank voor alle steun en toegewijde zorg na het overlijden van de liefde van mij leven. Ik heb het als heel fijn ervaren hoe jullie alles met veel liefde en zorg hebben begeleid.”​
“Ontzettend bedankt voor de uitstekende en respectvolle verzorging bij de uitvaart. Een vriendelijk woord, vanuit het hart, oprecht gemeend op het juiste moment, was hartverwarmend, de liefdevolle steun en aandacht maakte het voor mij minder zwaar.”​
“Heel veel dank voor de afgelopen week en alle zorgen voor ons. Het heeft ons erg geholpen in de roerige week. Jullie hebben een prachtig huis gecreëerd aan de Herenweg.”​

“Wellicht ontmoeten we elkaar nog eens op een mooie onverwachte plek, ik kijk er naar uit!”​

“Ik heb het als heel warm en prettig ervaren.”​
“Ik wilde jullie persoonlijk via deze weg nog heel hartelijk bedanken voor jullie begeleiding en assistentie.”​

“Speciaal dank voor het persoonlijke compliment, maar met jullie zorgzame begeleiding, steun en empathie maakte de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart een stuk makkelijker en werd het een mooi en waardig afscheid.”​

“Dank voor jullie attente, respectvolle en invoelende begeleiding”​

“Net enorm verrast door de bloemenman die mij een vaasje bloemen kwam aanbieden van jullie! Wat ontzettend attent, ze staan naast de foto van mijn overleden man en ik ben er erg blij mee. Heel veel dank. Jullie hebben ons fantastisch bijgestaan de dagen na het overlijden.”​

“Graag wil ik mijn dank uitspreken voor de fantastische begeleiding na het plotselinge overlijden van mijn man, in het buitenland. De situatie was moeilijk en voor ons allemaal heel emotioneel.

Jullie wisten vanaf het eerste moment bij mijn aankomst op Schiphol precies de goede toon te treffen. Jullie voelden haarfijn aan wat wij als familie wilden en speelden hier op in met de juiste suggesties en oplossingen.
Bij alle administratieve obstakels die we helaas tegenkwamen waren jullie een rots in de branding.

Het Afscheidshuis is zo’n sfeervolle en warme plek, dat wij hier steeds naar toe konden gaan heeft gemaakt dat we op een mooie en warme manier afscheid hebben kunnen nemen. De intieme ceremonie in de tuinkamer was prachtig en straalde klasse uit. Na afloop was er de door jullie verzorgde lunch, ook weer heel verzorgd en persoonlijk.
Het was perfect tot in de details, van het eerste contact tot en met de nazorg en het bloemstukje dat we van jullie mochten ontvangen.

Heel veel dank namens ons hele gezin!”

“In deze dagen hebben we jullie steun en aanwezigheid als erg vertrouwd en plezierig ervaren. Ondanks de diverse samenstelling van onze groep verliep alles, mede dankzij jullie, heel harmonieus. We willen jullie daarvoor heel hartelijk bedanken.”
“Dank voor de professionele en toch warme begeleiding van afgelopen week. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld en we kunnen terugkijken op een mooi afscheid van mijn moeder!”
“Jullie hebben alles rondom de uitvaart uitstekend verzorgd, al vanaf toen ik jullie belde, tot en met de dag zelf. Er sprak kalmte van jullie uit, dat was wel nodig bij de onrust in mijn hoofd.”
“Het afscheidshuis vonden we een fijne, mooie locatie. De kamer waar mijn moeder was opgebaard, straalde een serene rust uit. Ook het idee voor de professionele dragers, de aankleding van het graf en de ontmoeting in de aula van de begraafplaats – het was precies goed.”
“Het komt er in één zin op neer dat jullie dé uitvaartbegeleiders zijn. Onze dank voor jullie inzet en betrokkenheid, namens de hele familie.”

“Ik zit na een bewogen dag en avond alles te overdenken en wil jullie bedanken voor de mooie dag vandaag! Jullie bijdrage aan het prachtige afscheid en vooral, het geven van een plek in mijn hart om met de kinderen verder te gaan. Ik ben toch heel blij dat ik de kist zelf kon sluiten. Nog één keer aanraken, m’n brief voorlezen en de kist in de auto tillen. Wij gaan nu verder en hebben rust.”

“Het was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik zo direct bij een begrafenis betrokken werd. Het is een heerlijk veilig en bijna vertrouwd gevoel dat jullie mij zo goed hebben bijgestaan. Maar, ik ben jullie het dankbaarst voor jullie persoonlijke benadering. Steeds precies de juiste toon. Al in de eerste dagen voor de begrafenis en bij de uitvaart, exact de waardige en rustige manier die onze tante gewenst zou hebben. Jullie suggestie voor de bloemen is bijzonder goed uitgepakt. Het was prachtig.”

“We zijn blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. De voorbereiding, de begeleiding direct na mamma’s dood, en de uitvaart zijn perfect verlopen. Alles viel op zijn plaats. Bij de kennismaking was ons dat meteen duidelijk.

Het verzorgen ging heel rustig en respectvol dankzij jullie, het was liefdevol en respectvol en we konden zonder probleem meehelpen. Er werd ook gedacht aan het opmaken.

Maar ook de administratieve voorbereiding, onderlinge communicatie, het programma, het regelen van de as van pap, het bellen met Westerveld, de verschuiving van aula van 13.15 naar 13.00 uur, en vandaag de begeleiding: Jullie deden het fantastisch en wij hadden geen moment de indruk dat jullie het druk met andere dingen hadden – wat welhaast het geval zou moeten zijn. Verder prijzen we de telefonische begeleiding vanuit jullie kantoor, de aardige en rustige dragers en chauffeurs.

Dankjulliewel voor het begrip en de warmte. Het voelde als een vriendin waarop we een week konden terugvallen en die we nu nu weer mogen loslaten.”

“We waren nog even met vader op de begraafplaats en hebben het kruis met mijn moeders naam bij het graf geplaatst. Een emotioneel moment, maar hij zei: “Het is goed zo.”

En zo is het ook. We hebben ons er in berust, we weten dat het zo niet verder had gekund. Nu denken we terug aan een mooi leven en kijken we terug op een mooie uitvaart, door jullie verzorgd. Het klopte allemaal, we hebben gedaan wat we wilden.

Nogmaals hartelijk dank voor al jullie werk. We pakken de draad weer op, want het leven gaat verder.”

“Wij zijn jullie ongelofelijk dankbaar met alle hulp bij de uitvaart van mijn moeder.
Jullie waren mijn redding en daar zal ik altijd bijzonder dankbaar voor zijn!

Ondanks het verdriet brachten jullie rust, precies op het moment waarop we dat nodig hadden. We hebben heel veel complimenten gehoord over jullie werk: de uitvaart was zo ontzettend mooi gedaan.”

Ben ongelooflijk dankbaar voor alle steun
Radeloos van verdriet, maar
Ook enorm gelukkig dat ik
Kon zijn bij -en met- mijn lieve man in de
Kleine, sfeervolle en liefdevolle kamer
In alle rust nog bij elkaar zijn
Niets was onmogelijk, alles mocht en kon
Geweldig betrokken door jullie begeleid
& toen werd het stil op 29 april
Bed and Breakfast, zo kortte ik Brokking & Bokslag af
Ontzorgen pur sang, ongedwongen, huiselijk, warm en betrokken
Kon ik met jullie alles bespreken en regelen
Stijlvol met serene en welkome rust en goede adviezen kwam steeds alles goed
Liefdevol en respectvol
Alles perfect en naar mijn wens verlopen
Goed, zorgvuldig en volledig compleet

Brokking_Bokslag_logo_3_Pantones_GOUDsimulatie_liggend

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video