Skip to content

Locaties afscheid nemen

Afscheidshuis te Heemstede​

Ons Afscheidshuis biedt drie huiselijk ingerichte afscheidskamers (interieurfoto’s: Judith Cappon): de Linde, de Rode Beuk en de Kastanje, waarin u afscheid kunt nemen van uw dierbare. U kunt hier desgewenst op ieder moment van de dag komen en met een eigen sleutel binnengaan. Dit zorgt voor privacy en rust.

De Linde en de Rode Beuk hebben wij smaakvol vorm en kleur gegeven, passend bij ons pand. Onze grote, authentieke keuken mag u gebruiken om bijvoorbeeld een drankje te bereiden. De tuinkamer gebruiken we regelmatig als ruimte voor condoleances en in de zomer, als het mooi weer is, gebruiken we de tuin voor een samenzijn.
In de tuin is de Kastanje gesitueerd, ingericht als suite. Deze kamer heeft een eigen, kleine keuken en invalidentoilet.

Afscheidshuis en kantoor
Herenweg 92
2101 MP Heemstede

Afscheidshuis Eksterlaan te Haarlem-Noord​

Het Afscheidshuis is van alle gemakken voorzien en de sfeervolle indeling draagt bij aan een ongedwongen sfeer.
Het Afscheidshuis beschikt over een aparte opbaarkamer, een toilet, een keukentje en een dressoir met koffie en theefaciliteiten. Er kan digitale muziek worden afgespeeld.
De ruimte biedt eveneens gelegenheid voor een officiële condoleance tot ongeveer 50 personen.
Voor het Afscheidshuis aan de Eksterlaan geldt dat u een eigen sleutel krijgt, zodat u wanneer u wilt bij uw dierbare kan zijn.

Afscheidshuis Eksterlaan
Eksterlaan 104
2012 XJ Haarlem

Afscheidskamer in crematorium Sterrenheuvel​ Haarlem-Noord

De Afscheidskamer Zon-Suite in Afscheidshuis en crematorium Sterrenheuvel is sfeervol en prettig ingericht. In de pantry kunt u gebruik maken van koffie – en theefaciliteiten en de koelkast. Ook voor de Afscheidskamer in Sterrenheuvel geldt dat u een eigen sleutel krijgt, zodat u wanneer u wilt bij uw dierbare kan zijn.

Afscheidskamer Sterrenheuvel
Vergierdeweg 458
2026 BJ Haarlem

Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video