Skip to content

Over Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding​

Wij vinden dat elk afscheid een weerspiegeling van een leven is en daarom is het vanzelfsprekend dat het afscheid een persoonlijke invulling krijgt. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf actief mee te denken over het afscheid.
Wij nemen de zorg niet over, maar staan naast u. Het gaat om u en om uw familieleden. Ongeacht hoe de thuissituatie is. Wij nemen de tijd voor beslissingen en emoties en hebben daarbij aandacht voor alle betrokkenen. Aandacht, zorgvuldigheid en rust staan centraal in onze manier van werken.

Wie ontmoet u?​

Onze vaste en freelance uitvaartbegeleidsters V.l.n.r. (boven):
Trude Vlaanderen, Inge van Vuuren, Cilia van der Woude, Anne Smaal, José Loog, Annemargriet van de Kaa, Lisette Verheijen (niet meer werkzaam bij Brokking & Bokslag), Monique Siers. V.l.n.r. (onder): Marije Kok, Fenna Geertsema, Jennifer Hoes, Diederiec Smalbrugge.

Onze medewerkers achter de schermen
V.l.n.r.: Marjan Versteeg (administratie),
Eveline Trossèl   (niet meer werkzaam bij Brokking & Bokslag),
Wilma van der Zalm (assistente uitvaartbegeleiding) , Madelène den Ouden (assistente uitvaartbegeleiding), Pien Bakker-Westendorp (assistente uitvaartbegeleiding), Christine Trossèl (administratie).

 

Fotografie: Judith Cappon

Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video