Skip to content

Weekblad Heemsteder: Een teken van licht per post

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding houdt traditie in ere

Een teken van licht per post

Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding wilde Wereldlichtjesdag afgelopen zondag niet zomaar voorbij laten gaan nu het door de coronamaatregelen niet mogelijk was elkaar fysiek te zien. Per post stuurden de uitvaartbegeleiders een pakketje rond met de ingrediënten om zelf een kaarsje te maken.

Elk jaar wordt wereldwijd op de tweede zondag in december Wereldlichtjesdag gehouden. De dag waarop een lichtje ontstoken wordt om alle overleden kinderen te gedenken, te eren en lief te hebben. Op deze manier vormt zich een lint van licht om de aarde. Helaas was het die dag niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten door de aangescherpte coronamaatregelen. Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding wilde deze mooie traditie graag op een andere manier vormgeven. Uitvaartbegeleider

Monique Siers: “Zeker in deze moeilijke en bizarre tijd is het belangrijker dan ooit om de verbinding met elkaar te zoeken.” Per post stuurde het team een pakketje rond met de ingrediënten om zelf een kaarsje te maken. Daarmee kon er toch met z’n allen op 13 december om 19.00 uur een lichtje aangestoken worden, dit in verbinding en in de hoop een teken van licht en troost aan te reiken.

foto-heemsteder-bericht
foto heemsteder bericht

Gerelateerde berichten

In het nieuw

Ontzettend trots op ons team! Met een nieuwe foto & logo in de kranten. Dankbaar voor…

Voor het goede doel

Wij mochten onlangs een uitvaart verzorgen waarbij het de nadrukkelijke wens van de familie is om…

De kunst van het rouwen

‘Dan neem je toch gewoon een hond?’ Het Haarlems Dagblad blikt terug op de theatervoorstelling in…
Brokking_Bokslag_logo_3_Pantones_GOUDsimulatie_liggend

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video