Skip to content

Weekblad Heemsteder: Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding biedt rust en ruimte

Steeds meer mensen zoeken plekken op om rust en stilte te ervaren, vaak in de natuur. Wij merken dat nabestaanden het prettig vinden om in ons Afscheidshuis in Heemstede bij elkaar te komen, waar in alle rust een intiem afscheid georganiseerd kan worden. In de afscheidskamers, die vernoemd zijn naar de bomen rondom het pand, heerst een huiselijke sfeer. Aan ons monumentale pand zit een prachtige, grote tuin, die we bij een afscheid kunnen betrekken. Aan de natuur hechten wij een groot belang en is tevens een inspiratiebron voor ons.

Wij hebben in de afgelopen maanden ervaren dat nabestaanden een afscheid in kleine kring zeer waarderen, er is meer rust en tijd voor elkaar. Dit heeft ons geïnspireerd om te laten zien, wat er allemaal mogelijk is, ook met een klein budget. Daarom hebben we nu een basisuitvaart-pakket samengesteld. Zo’n afscheid kan bij ons in Het Afscheidshuis en in de tuin. Een afscheid op een natuurbegraafplaats met een ecologische kist, mand of wade behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij denken graag mee over uitvaart-alternatieven. Waar een uitvaart ook plaatsvindt en hoe groot of klein deze ook is, het kan en mag allemaal. Dat nabestaanden goed terug kunnen kijken op de intense periode na een overlijden, is voor ons het allerbelangrijkste.

Afscheid nemen op een natuurbegraafplaats
Afscheid nemen op een natuurbegraafplaats
Afscheid nemen op een natuurbegraafplaats

Gerelateerde berichten

Weekblad Haarlems Nieuwsblad: Een warm...

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding verbindt mensen Een warm huis voor iedereen In 2012 kreeg Marry Brokking…

Weekblad Heemsteder: Afscheid in het...

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding stelt basis-uitvaartpakket samen Afscheid nemen in kleine kring Vanwege de huidige maatregelen…

Weekblad Heemsteder: Een teken van...

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding houdt traditie in ere Een teken van licht per post Het team…
Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video