Skip to content

Weekblad Heemsteder: Afscheid in het klein

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding stelt basis-uitvaartpakket samen

Afscheid nemen in kleine kring

Uitvaarten in besloten kring zijn geen uitzondering. Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding ervaart dat zo’n intiem afscheid een positieve kant kan hebben. Mede daarom hebben de begeleiders van Brokking & Bokslag een basis-uitvaartpakket samengesteld.

Uitvaartbegeleider Jennifer Hoes: “In coronatijd waar de uitvaart maar met een beperkt aantal mensen mogelijk is, ontdekten we dat sommige nabestaanden het prettig vinden het afscheid klein te houden. Er zijn families die het zwaar vinden om veel mensen op één dag te spreken, terwijl zij zelf overweldigd zijn door de situatie. Soms voelen ze zich verplicht veel mensen uit te nodigen, maar dat hoeft niet. Alleen met het gezin en enkele vrienden kan meer intimiteit bieden. Er is dan alle tijd en ruimte voor eigen verhalen en emoties.”

Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding haakt hierop in met een basis-uitvaartpakket. Jennifer: “Het samenzijn vindt bij ons in het Afscheidshuis aan de Herenweg 92 in Heemstede plaats, waardoor het tarief beperkt blijft. Een prachtige locatie met een intieme sfeer. We hebben diverse kamers met een huiselijke sfeer en een ruime tuin waar we eventueel met vuurkorven en fakkels buiten kunnen zijn.”

afscheid-nemen-in-kleine-kring
afscheid nemen in kleine kring

Gerelateerde berichten

In het nieuw

Ontzettend trots op ons team! Met een nieuwe foto & logo in de kranten. Dankbaar voor…

Voor het goede doel

Wij mochten onlangs een uitvaart verzorgen waarbij het de nadrukkelijke wens van de familie is om…

De kunst van het rouwen

‘Dan neem je toch gewoon een hond?’ Het Haarlems Dagblad blikt terug op de theatervoorstelling in…
Brokking_Bokslag_logo_3_Pantones_GOUDsimulatie_liggend

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video