Skip to content

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding vierde 20-jarig bestaan

Twintig jaar geleden introduceerde Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding als een van de eersten een nieuwe manier van werken in de uitvaartzorg. Waar het uitgangspunt eerst was: ‘wat hoort’, werd dat nu: ‘wat wilt u’. Van afstandelijk naar persoonlijk, van sturend naar luisterend en begeleidend. ‘Waar liggen uw wensen, hoe kunnen we in uw stijl een afscheid vormgeven?’ Met als leidraad: steun geven vanuit het vertrouwen in de eigen kracht van ieder mens. Uitvaartbegeleiding, die betrokkenheid als kernwaarde ziet en dat combineert met vakmanschap en kunde.

Marry Brokking, Anne-Marie Bokslag en Corrie Koenderman begonnen twintig jaar geleden met deze benadering en dat was toen een volstrekt nieuwe manier van met de dood omgaan. Vernieuwend dus, en op die manier werken we nog steeds en hebben die bijgesteld en aangescherpt. We gaan ervan uit dat een afscheid een samenspel is tussen een familie, die innerlijk weet wat zij nodig heeft om afscheid te nemen en de uitvaartbegeleiding, die dat weet los te maken en daar vervolgens vorm aan geeft.

Marry, Anne-Marie en Corrie hebben intussen het stokje overgedragen aan ons, een nieuwe generatie vrouwelijke uitvaartleiders. Wij zijn een hecht team dat elkaar versterkt. Een team dat geïnspireerd een familie wil begeleiden en dat met warmte en betrokkenheid doet.

Dankzij het vertrouwen dat u in ons stelde, werd Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding een succes. Vertrouwen dat u anno 2017 nog steeds in ruime mate aan ons schenkt en waar we dankbaar voor zijn. Om u te bedanken organiseerden wij daarom een samenkomst op donderdag 5 oktober jl. in ons Afscheidshuis, Herenweg 92 in Heemstede.

Marry Brokking vertelde over de geschiedenis van het bedrijf en Maya Stomp over haar pas uitgekomen boek ‘Wij weduwen zijn een taai volkje’. Verder was er muziek en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Brokking en Bokslag 20 jaar
Brokking en Bokslag 20 jaar

Gerelateerde berichten

Terugblik: 2023

Tijdens deze lichtjesavond (allerzielenviering) staat verbondenheid, troost en herinnering centraal. Iedereen die zijn of haar overleden…

Terugblik: 2023

Het weer was slecht, maar de samenkomst zo warmhartig met trouwe bezoekers. Een mooie avond om…

Terugblik op theatervoorstelling 'Dan neem...

Aan de hand van twee verhalen vertelden drie spelers het verhaal van het verlies van hun…
Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video