Skip to content

Social Media

“Hoe heeft u van ons gehoord?” vragen wij de dochter na afloop van het gesprek waarin we samen het afscheid van haar moeder hebben voorbereid. De dochter antwoordt dat we eveneens de uitvaart van een goede vriend hebben begeleid. “Jullie prettige en ervaren manier van werken sprak me aan. Hij was een creatieve en muzikale persoonlijkheid en jullie voelden goed aan welk afscheid bij hem paste.”

Daar waar vroeger het telefoonnummer van de firma op de gevel of in de Gouden Gids stond, is nu voornamelijk Internet de informatiebron. Online platformen als Facebook, Twitter en Instagram, ofwel Social Media, zijn voor veel mensen een onderdeel van hun leven geworden. Facebook en WhatsApp kennen miljoenen dagelijkse gebruikers.
Als Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding stellen wij onszelf regelmatig de vraag hoe wij gepast om willen gaan met Internet en Social Media, aangezien ons werk om professionaliteit en integriteit vraagt.

Geruime tijd waren wij terughoudend om een “Facebookbedrijfspagina” te starten. Na wat lichte aarzeling werden ook wij als betrokken en stijlvolle uitvaartonderneming met een bescheiden houding toch “lid.” Al geloven wij zelf vooral in persoonlijk contact, juist voor een (naderend) afscheid. Een gesprek, een ontmoeting met ons, roept een gevoel bij u op, wat een geschreven tekst minder doet. Als u met ons in gesprek bent nemen we de tijd om het gehele afscheid vorm te geven. Hierbij stellen wij u gerichte vragen waar u wellicht nog niet over na heeft gedacht en ontvangt u een compleet kostenoverzicht, zodat u zeker weet met welk bedrag u rekening kunt houden. Hierom kiezen wij ervoor om geen “kostencalculator” op onze website te plaatsen.
Via Facebook publiceren wij onze activiteiten en delen wij interessante artikelen en evenementen binnen ons vakgebied. Daarnaast plaatsen wij onze zelf geschreven columns, waarin wij u informatie vertellen over verschillende onderwerpen. Wij merken dat naast Social Media de krant, zoals de Heemsteder, gelukkig ook nog veel gelezen wordt, aangezien mensen na een uitnodiging in de krant op onze lezingen afkomen. Daar blijven wij ons van bewust.

Als u op de hoogte gebracht wilt worden van interessante activiteiten, artikelen of evenementen binnen ons vakgebied, volgt u dan onze Facebookpagina.
Iedere eerste maandag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur staat de deur voor u open aan de Herenweg 92 in Heemstede. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt vrijblijvend binnen lopen om kennis met ons te maken, de sfeer te proeven, ons Afscheidshuis te bekijken en al uw vragen te stellen.

Volg Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding op Facebook

Gerelateerde berichten

Interview met Marry Brokking, medeoprichter...

‘Wij laten u niet aan de zijlijn staan; wij betrekken u bij alles’ Het is deze…

Interview met Peter de Haan,...

Ondersteunende diensten voor uitvaartondernemers Uitvaartservice De Haan speelt een belangrijke rol in de uitvaartbranche, voornamelijk in…

Interview met Dennis Mathot, onze...

Kwaliteit hoog in het vaandel Het drukken zit Dennis Mathot in het bloed. Zijn opa startte…
Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video