Skip to content

Weekblad Heemsteder: Afscheid in het klein

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding stelt basis-uitvaartpakket samen

Afscheid nemen in kleine kring

Vanwege de huidige maatregelen vinden uitvaarten in besloten kring plaats. Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding ervaart dat zo’n intiem afscheid ook een positieve kant heeft. De verwachting is dan ook dat na de coronatijd de behoefte aan uitvaarten in kleine kring zal blijven. Mede daarom hebben de begeleiders van Brokking & Bokslag een basis-uitvaartpakket samengesteld.

Uitvaartbegeleider Jennifer Hoes: “In coronatijd waar de uitvaart maar met een beperkt aantal mensen mogelijk is, ontdekten we dat sommige nabestaanden het prettig vinden het afscheid klein te houden. Er zijn families die het zwaar vinden om veel mensen op één dag te spreken, terwijl zij zelf overweldigd zijn door de situatie. Soms voelen ze zich verplicht veel mensen uit te nodigen, maar dat hoeft niet. Alleen met het gezin en enkele vrienden kan meer intimiteit bieden. Er is dan alle tijd en ruimte voor eigen verhalen en emoties.”

Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding haakt hierop in met een basis-uitvaartpakket. Jennifer: “Het samenzijn vindt bij ons in het Afscheidshuis aan de Herenweg 92 in Heemstede plaats, waardoor het tarief beperkt blijft. Een prachtige locatie met een intieme sfeer. We hebben diverse kamers met een huiselijke sfeer en een ruime tuin waar we eventueel met vuurkorven en fakkels buiten kunnen zijn.”

afscheid-nemen-in-kleine-kring
afscheid nemen in kleine kring

Gerelateerde berichten

Weekblad Haarlems Nieuwsblad: Een warm...

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding verbindt mensen Een warm huis voor iedereen In 2012 kreeg Marry Brokking…

Tijdschrift HIK: Uitvaartbegeleiding vanuit het...

Onze vijf vaste uitvaartbegeleiders uitgebreid aan het woord.

Weekblad Heemsteder: Een teken van...

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding houdt traditie in ere Een teken van licht per post Het team…
Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats

Play Video
Play Video