Skip to content

Open Deur: elke eerste maandag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur

“Wat zijn wij dankbaar dat we hier afscheid konden nemen van onze vader. Het is hier huiselijk. Jullie staan altijd klaar. Met de sleutel van de afscheidskamer konden we komen en gaan hoe het ons uitkwam. Hier konden we in intieme sfeer bij elkaar zijn. We konden er zelfs onze eigen sfeer maken.  En op de avond van het afscheid voor genodigden was de tuinkamer heel prettig om met elkaar een kopje koffie te drinken, een troostende arm om je heen te krijgen en elkaar te spreken. De tuin is fijn om even in te lopen, op een bankje te zitten mijmeren of gewoon een frisse neus te halen. Ook de kinderen hebben dan letterlijk even de ruimte.”

We hoorden steeds terug dat families ons Afscheidshuis een sfeervolle plek vinden om afscheid te nemen. Het huiselijke, het informele, het je eigen gang kunnen gaan zijn de dingen die ervaren worden als heel fijn.

Tijdens de Open Dag in september 2012 hebben veel mensen een kijkje genomen in het pand, de ruime afscheidskamers bekeken, de sfeer geproefd.
We merkten dat er behoefte bleef bestaan om vrijblijvend ons pand met de afscheidskamers te bekijken.
In die behoefte hebben wij voorzien: op elke eerste maandag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur staat de deur voor u open.
Vragen hoe het in zijn werk gaat bij een afscheid, hoe gasten ontvangen worden, hoe het gaat als u op elk gewenst moment bij uw overledene wilt zijn, worden beantwoord. Eveneens kunt u terecht voor uw vragen over uitvaarten en verzekeringen.
Ook kunt u een afspraak maken voor een voorgesprek of kennismaken met één van ons.
Een van onze uitvaartbegeleiders leidt u rond en beantwoordt uw vragen. Een afspraak maken is niet nodig.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding
Herenweg 92, Heemstede
Telefoon:  023 5310 238

Gerelateerde berichten

Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats