Skip to content

Een uitvaart organiseren tijdens het Coronavirus

In deze tijd van het Coronavirus zijn veel zaken anders dan voorheen. Om u wat steun te kunnen bieden, hebben wij in een leidraad omschreven hoe u momenteel het beste een uitvaart kunt organiseren.

Deze leidraad geldt indien uw dierbare niet aan het Coronavirus is overleden. Als uw dierbare aan het Coronavirus is overleden dan geldt een andere werkwijze. Uiteraard informeren en begeleiden wij u zo goed mogelijk. Neemt u contact met ons op.

In deze leidraad hebben wij rekening gehouden met de landelijke maatregelen van de BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) en het RIVM, want uiteraard leveren ook wij onze bijdrage aan het tegengaan/vertragen van de verspreiding van het Coronavirus.

De landelijke maatregelen vragen om een andere werkwijze, maar desondanks begeleiden wij u met net zoveel tijd, zorg en persoonlijke aandacht als anders.

Ook nu zorgen wij ervoor dat u zorgvuldig keuzes kunt maken en dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf actief mee te werken aan het afscheid. Wij nemen de tijd voor beslissingen en emoties en hebben daarbij aandacht voor alle betrokkenen.

Klik hier voor de leidraad.

Vragen?
Als u vragen heeft, belt u ons dan gerust. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Gerelateerde berichten

Logo Brokking & Bokslag light version

Online gedenkplaats